Bewegen en dansen in Gods naam

Bewegen in God's naam

 

Wat: Bewegen en dansen in Gods naam.
Wanneer: Maandag 29 januari, 12 februari, 26 februari, 12 maart, 26 maart, 9 april (2018).
Hoe laat: 20.00 – 21.30 uur.
Waar: Evangelische kerk de Pijler (Vlinderzaal), Ketelmeerstraat 90, Lelystad.
Door wie: Marieke Koning en Peggy Loupatty.
Kosten: Vrijwillige bijdrage. (Wat er binnenkomt, wordt gebruikt voor de invulling van deze workshop.)

Sporten met aandacht voor God en je lichaam
In deze sportieve groepsles heb je aandacht voor God en je lichaam. Wij nemen je enthousiast mee in een energieke aerobic-/dansles, gevarieerd van low impact tot een beetje high impact, op ritmische muziek (o.a. gospel en Opwekkingsliederen). De bewegingen zijn simpel, zodat iedereen makkelijk mee kan doen. Ons doel: bewegen en samen God ontmoeten, en onze vreugde en liefde uiten aan de Heer door middel van beweging en dans. Wij weten namelijk uit ervaring dat dit kan! Onder leiding van de Heilige Geest, onze passie en met ons talent willen we een plek creëren waarin vrouwen (18+) bij elkaar kunnen komen om te bewegen op muziek. Het maakt niet uit of je zoekend bent qua geloof of dat je God al hebt aangenomen. Ook willen we ons heel graag interkerkelijk inzetten. Dus zeg het voort!

Deze avond, voor ongeveer 16 deelnemers, start met een gebed en wordt afgesloten met een gezamenlijk gebed. Tussen de actieve momenten genieten we van korte stiltemomenten, heel bijzonder en fijn!

Wij kijken er elke keer weer enorm naar uit om in deze vorm bezig te zijn voor én met God, met onze vreugde en met jou.

Doe je mee?
Wil je je aanmelden? Geweldig! Je kunt ons een mailtje sturen door hieronder op één van onze namen te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging.

Lieve groet en blessings,
Marieke & Peggy

 

      

Ik vind dit heel bijzonder, het raakt me: meedeinend op de muziek, vrijheid om me te kunnen uiten en een voorbeeld zijn voor kinderen…