Wat klanten over Marieke zeggen

Elke keer is het weer een feest als Marieke komt. Iedereen kijkt uit naar de stoelmassage!
– Tessa-

Marieke brengt rust in een wereld die jaagt.
Carin

Marieke, jouw bijdrage is dat jij in staat bent om de liefde die Jezus heeft te laten zien. Andere mensen worden blij als ze jou tegenkomen en vooral met je spreken. Je bent heel praktisch en laagdrempelig. Bovendien kun je goed luisteren.
– Rob-

Marieke is een warme, gastvrije, vrouw die ook doormidden van massage de warmte en Zegen van God uitstraalt. Ze is  een zorgzame en mooie parel die schittert.
– Astrid-

Marieke is een hele fijne, lieve vrouw. Een stoelmassage van haar tijdens een drukke werkdag is echt even ontspannen tussen alle hectiek door.
Marieke, dank voor je goede zorgen en je goede massages! 
– Anne-

Dankzij mijn werkgever ben ik bevoorrecht af en toe een stoelmassage van Marieke te krijgen. Mijn kantoorwerkzaamheden welke doorgaans achter de computer zijn maken dat ik soms erg verkrampt of gespannen aan het werk ben. Een massage door Marieke is hier de beste remedie tegen en maakt dat ik weer fit en vitaal aan de slag kan. Marieke is een zeer integer en prettig persoon waardoor het ook mogelijk is daadwerkelijk te ontspannen tijdens de massage. Ondanks dat dit eigenlijk standaard zou moeten zijn bij elke werkgever voel ik mij bevoorrecht. 
– Jasper-

Ik vond het heerlijk. Super om zo te kunnen ontspannen! De massage was heel goed, niet te hard en niet te zacht. Goed dat de werkgever dit doet, het geeft een stimulans en het kan klachten voorkomen. Bedankt!
– Sandra-

Heerlijk ontspannend. Even het verstand op nul en genieten. Dat gun ik mezelf en onze medewerkers.
– Henk-

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsmassage of neem contact op met Marieke Koning via het contactformulier.