• dansen en bewegen in Zijn Naam
  • wandelingen met Jezus  
  • leuk weetje , op dit moment ben ik bezig met  een boek schrijven; in  7 stappen groeien en bloeien in geloof   Wil op de hoogte blijven stuur mij dan een e-mailtje 😉  

 

DBZN “dansen en bewegen in Zijn naam”  

In de lessen ‘Dansen en Bewegen in Zijn Naam’ nemen Peggy en ik je mee in verschillende dansvormen zoals aerobic, reidans, choreografie en vrije aanbidding met en zonder vlaggen. Heerlijk op christelijke muziek waaronder; gospel en opwekkingsliederen we geven simpele bewegingen, van low tot high impact, zodat de 40 plus vrouwen makkelijk kan meedoen.

 

wandelingen met jezus

Wandelen, pelgrimeren, dicht bij God komen… Ja, Hij heeft ons aangewezen om samen op pad te gaan in Zijn schepping.

Hoe de wandelroutes en opdrachten zich ontvouwen, vind ik nog steeds fantastisch. Het ontstaat echt door Zijn leiding. Ik kan er nog stil van worden hoe God de wandeling en opdrachten uitzet. Ik hoef enkel maar Zijn stem te volgen en door te geven aan de deelnemers, die het dan ook weer op hun manier ervaren.

Lieve Marieke het was prachtig, heel bijzonder je hebt het fantastisch geregeld en georganiseerd de opdrachten en het zingen samen ondertussen dwarrelden de bladeren om ons heen..Gods liefde was alom om ons heen.

dank je wel Gods zegen.

liefs Willy

 

Hallo Marieke,

nogmaals bedankt voor vanmiddag mijn ervaring: 

ben weer eens stilgezet bij Gods geweldige grootheid. Tijdens deze stiltewandeling genoten van de prachtige natuur je moet het natuurlijk wel willen zien, en dat hebben we. De stilte waarin we God zochten was prachtig. ook de opdrachten die we kregen hebben mij dichtbij Hem gebracht. een prachtig initiatief en voor herhaling vatbaar. ook als enige man heb ik mij thuisgevoel in het prachtige gezelschap, en koester de gesprekken die we tussendoor ook hebben gehad. Dank je wel voor die prachtige middag.

Hoi Marieke,
 
Een stiltewandeling op een rustige gekleurde herfstzondag(30-10-2016) door het Bergbos in Lelystad. Lopend tussen vallende bladeren en luisterend naar knisperend geluid  van  blad wat nog  in de bomen hangt. Onderweg kijkend naar paddenstoelen en nog bloeiende bloemen. Aan het begin opschrijven wat je bezig houdt. Onderweg ontspanning voelen van lichaam en geest. Heerlijk.

Dank aan God. (en Marieke voor de organisatie.) Zeker voor herhaling vatbaar.

Shaloom, Angelique

 

Wil je ook een keer mee wandelen? laat mij dat dan weten via een mail of een telefoontje dan hou ik je op de hoogte!