Mijn geloof

Op zoek…
Mijn leven is niet makkelijk geweest. Ik zocht naar eenvoud, rust en vrede. Ik zocht en zocht, maar ik vond het niet. Ook niet in de ‘winkel’ van alternatieve geneeswijzen waarin ik terechtkwam. Ik bleef shoppen, ik bleef ontevreden. Jarenlang heb ik diverse trainingen gevolgd in het alternatieve circuit. Maar niets was blijvend, en er bleef altijd een leegte in mijn hart.

Ergens midden 2014 ging ik serieus nadenken: wat miste er toch in mijn leven? Er was nog steeds zoveel pijn, zoveel verdriet en zoveel ellende – zowel in mijn eigen leven als in de levens van anderen om me heen… Wat was toch de helende sleutel? Die had ik in mijn hele levensloop nog niet gevonden. En geloof me, ik had heel wat wegen geprobeerd.

De sleutel
Toen kwam ik via Timo in aanraking met het christelijk geloof. Ik had vroeger wel op een christelijke basisschool gezeten, maar ik had God nooit leren kennen. Wat Timo vertelde over de liefde van Jezus en over genezingen, maakte me nieuwsgierig. Ik ging me actief in het geloof verdiepen. Ik woonde kerkdiensten bij en bezocht onderwijsavonden. Biddend en wandelend ontdekte ik de levende God, Jezus en de Heilige Geest. Ik ontdekte dat God de schepper is. Eindelijk had ik de sleutel gevonden!

Tijdens een kerkdienst werd ik op een bijzondere manier door God aangeraakt. Het voelde als een teken. Vanaf die gebeurtenis heb ik me volledig aan Hem overgegeven. Ik wil geen leven meer zonder God! Daarom heb ik me laten dopen, op 25 oktober 2015.

Nu is de leegte in mijn hart verdwenen! Ik voel me bevrijd! Ik heb echt rust, troost en bemoediging gevonden. En ik weet nu dat God een heel mooi reddingsplan heeft voor de wereld en dat ook ik mag dienen in dat Meesterwerk!

Snoeien en bloeien
Mijn geloofskeuze heeft ook gevolgen voor mijn bedrijf Outside-Inside. Ik wil me bezinnen op hoe ik verder kan groeien en op de rol die ik kan spelen in Gods plan. Daarvoor is het nodig dat er meer rust komt in mijn hoofd en in mijn werkagenda. Vandaar dat ik heb gekozen voor een sabbatical, een periode van rust na hard werken. Dat betekent onder meer een tijdelijke massage-stop voor particulieren. (Eigenlijk is het een parttime sabbatical, want ik blijf wel bedrijfsmassage op locatie geven.)

Verder wil ik bepaalde activiteiten niet langer aanbieden omdat ik er niet helemaal meer achter kan staan. Om die reden heb ik me ook uitgeschreven bij de beroepsvereniging van natuurgeneeskundig therapeuten.

Door dit snoeiproces komt er ruimte vrij, die ik optimaal ga benutten voor de ‘bloei’ van mijn nieuwe avontuur. Ik vertrouw erop dat ik samen met God een mooie periode binnenga. De tuinman die laatst de takken van de boom kwam inkorten, zei lekker nuchter: “Je weet het, hé. Van snoeien komt bloeien.”

 

Wil je meer weten over mijn geloofskeuze? Neem gerust contact op!

 

De Doop!