dansen en bewegen in Zijn naam

Het was fijn om mezelf fysiek te kunnen uiten en daarmee in de diepere laag van mezelf de Heer te ontmoeten. Het was echt heerlijk om de energie van de vlaggen om me heen te voelen. De liefde van onze Heer omarmde ons allen.

Selma (62)

Het was een bijzonder en mooie vrijdag. Mijn dilemma was dat ik het moeilijk vond om me open en kwetsbaar op te stellen over mijn geloof.

tijdens de workshop lukte het heel snel om hier los van te komen. jullie hadden echt een veilige setting gecreerd waarin schaamte niet nodig was. zo bijzonder.

Stille tijd en aanbidding is niet vanzelfsprekend om te creeren in de drukte van de dag en alle afleiding die er bestaat. Bezig zijn met dans en vlaggen, heeft mij deze tijd gegeven en mij dichterbij mijzelf en God gebracht. Dat gun ik meer vrouwen. Een intiem moment als vrouwen onder elkaar, maar ook voor jezelf. En niet op een zware manier, maar met humor, plezier en op een gelijkwaardige manier.

Ik ben blij dat mij vriendin mijn heeft meegenomen naar de workshop.

Ellis (38)

UITNODIGING

KOM OOK IN BEWEGING VOOR GOD

Dankbaar en blij kondigen we onze doorstart aan! Komend jaar gaan we weer los met dans d.m.v het geven van:

  • lessen
  • workshops
  • vrije dansavonden

16 December organiseren we een instuif voor vrouwen. We stellen ons aan je voor en vertellen wat je in 2023 kunt verwachten bij DBZN. Natuurlijk kun je deze feestavond de dansvloer op.

Kom gezellig! wil je niet alleen komen? Neem dan een vriendin of buurvrouw mee.

WANNEER GEVEN WE DE INSTUIF/kennismakingsavond:

Datum: Vrijdagavond 16 December

Locatie: Buurtcentrum de brink / Griend 33 – 07 Lelystad

Tijdstip: 20:00 – 22:00

Kosten: We houden een collecte.

AANMELDEN via dansenenbewegeninzijnnaam@gmail.com of

bel Marieke 06 235 635 26 of Peggy 06 533 845 59

Wil je op de hoogte blijven en ben je 16 december verhinderd? mail ons dan ook. We kunnen je dan op de hoogte houden van de activiteiten.

Laten we juichen om Zijn overwinning. Het vaandel heffen, in de naam van onze God. Psalm 20:6