Stoelmassages voor bedrijven

Stress is de oorzaak van 70% van alle ziekteverschijnselen. Stress zorgt voor slechte concentratie en verminderde prestaties. Regelmatig ontstressen door middel van een ontspannende massage is een krachtig middel om stressniveaus te beheersen. En dat betaalt zich direct uit in de productiviteit van uw werknemers!

Hoe werkt het?
Massages bevorderen de doorbloeding en de aanmaak van endorfine en oxytocine. Hierdoor voelen medewerkers zich vitaler en meer gewaardeerd. De massages werken ontspannend, verhelderend en hebben een positieve uitwerking op de werkmotivatie. Outside-Inside geeft massages op iedere locatie!

RSI, Hoofdpijn en schouder- en nekklachten
Lang zitten (bijvoorbeeld achter een computer werken) of productiewerk zijn niet bevorderlijk voor het menselijk lichaam. De masseur besteedt (op verzoek) aandacht aan vitaliteit en beweging door middel van gerichte oefeningen voor de medewerkers. Bestaande klachten zullen verminderen omdat zij zich er bewust van worden hoe de juiste beweging hun effectiviteit op de werkvloer ondersteunt.

Wat kost het?
Bedrijfsmassages vallen binnen de WKR (Werkkostenregeling) onder ARBO-kosten en niet de vrije ruimte. Hierdoor gelden er geen beperkingen voor de medewerkers. Voor nog meer financiële voordelen (loon- en omzetbelasting) kun je contact opnemen met je accountant.

Maak een afspraak
Ben je benieuwd wat Outside-Inside voor jouw bedrijf kan betekenen? Wil je de stoelmassages inzetten voor bijvoorbeeld een evenement? Neem dan vandaag nog contact op.

Outside-Inside heeft o.a. stoelmassages verzorgd voor:
Toomba, Citymarketing Lelystad, Uniglobe Travel en Stadhuis Lelystad.