Bedrijfsmassage

Op elke bedrijfslocatie, voor fitte en positief ingestelde medewerkers!

Stoelmassage
Massage van de spieren in armen, handen, schouders, rug en nek. Met gebruik van drukpunten en kneedtechnieken vanuit onder andere de sportmassage. Alles door de kleding heen. De massage bevordert de doorbloeding en de aanmaak van endorfine en oxytocine, waardoor medewerkers zich vitaler en gewaardeerd voelen. Zij gaan beter om met veel stress en zijn dus effectiever op de werkvloer.

Verborgen gevaar: stress
Het leven zit vol prettige en minder prettige gebeurtenissen. De manier waarop het lichaam reageert – vooral op de minder prettige gebeurtenissen – leidt in veel gevallen tot stress. Regelmatig ontstressen door een ontspannende massage is een bewezen, krachtig middel om stressniveaus te beheersen. Feit: stress is binnen een bedrijf de oorzaak van slechte concentratie en verminderde prestaties; het veroorzaakt ruim 70% van alle ziekteverschijnselen.

Eenvoud en kracht
Een bedrijfsstoelmassage levert een bijdrage aan gezond werken op lichamelijk en mentaal vlak. De vakkundige en regelmatige stoelmassages van Outside-Inside werken positief, ontspannend en verhelderend. Je draagt op een effectieve wijze bij aan het welzijn van je medewerkers en kunt rekenen op een lager ziekteverzuim én een betere werksfeer.

Onderhoud
De masseur geeft op verzoek ook aandacht aan vitaliteit en beweging door middel van gerichte oefeningen voor je medewerkers. Zo worden ze zich bewuster van hoe de juiste beweging hun effectiviteit op het werk ondersteunt. RSI, hoofdpijn, schouder- en nekklachten zullen verminderen. Tevens ontstaat, als gevolg van de aandacht voor gezondheid, een positieve uitwerking op de werkmotivatie.

Een slag slaan om werkprestaties te verhogen?
Neem dan contact op met Outside-Inside om de mogelijkheden voor bedrijfsstoelmassages te bekijken. Een vrijblijvend gesprek werkt in je voordeel en in dat van je medewerkers.

Extra financieel voordeel
Bedrijfsmassages vallen binnen de WKR (Werkkostenregeling) onder ARBO-kosten en niet de vrije ruimte. Hierdoor gelden er geen beperkingen voor de medewerkers. Voor nog meer financiële voordelen (loon- en omzetbelasting) kun je contact opnemen met je accountant.

Evenementmassage
Deze vorm van massage is ook mogelijk als een prettig extraatje voor feesten of andere evenementen. De stoel- en voetmassage zijn een weldaad voor je gasten! Iets wat ze niet snel zullen vergeten.

Interesse?
Wil je de mogelijkheden van deze behandeling doorspreken of graag een afspraak maken bij Outside-Inside in Lelystad? Neem dan contact op met Marieke Koning via het contactformulier.

De volgende bedrijven ervaren inmiddels de positieve effecten van de Outside-inside bedrijfsstoelmassage:

         

City Marketing Lelystad