Stoelmassages voor bedrijven

Stress is de oorzaak van 70% van alle ziekteverschijnselen. Stress zorgt voor slechte concentratie en verminderde prestaties. Regelmatig ontstressen door middel van een ontspannende massage is een krachtig middel om stressniveaus te beheersen.

Dat betaalt zich direct uit in de productiviteit van uw werknemers. Zij gaan na een massage weer met meer energie (en een glimlach!) aan het werk.

Hoe werkt een stoelmassage?

Massages bevorderen de doorbloeding en de aanmaak van endorfine en oxytocine. Hierdoor voelen medewerkers zich vitaler en meer gewaardeerd. De massages werken ontspannend, verhelderend en hebben een positieve uitwerking op de werkmotivatie.

Outside-Inside geeft massages op iedere locatie. Het enige wat ik nodig heb, is een geschikte, rustige ruimte op jullie kantoor.

Het resultaat van een stoelmassage?

Na een stoelmassage voelt iemand ontspanning in het hoofd en vindt er een sneller en beter herstel plaats van spier- en bindweefsel. Een stoelmassage biedt effectieve ondersteuning bij o.a. de volgende klachten:

• rugklachten
• vermoeidheid zonder duidelijke oorzaak
• stress
• hoofd, nek-/schouderklachten

RSI, Hoofdpijn en schouder- en nekklachten

Lang zitten (bijvoorbeeld achter een computer werken) of productiewerk zijn niet bevorderlijk voor het menselijk lichaam. De masseur besteedt (op verzoek) aandacht aan vitaliteit en beweging door middel van gerichte oefeningen voor de medewerkers.

Wil je een poster met oefeningen ontvangen? Stuur een mailtje naar marieke@outside-inside.nl

Wat kost een stoelmassage?

De investering voor bedrijfsmassages vallen binnen de WKR (Werkkostenregeling) onder ARBO-kosten en niet de vrije ruimte. Voor nog meer financiële voordelen (loon- en omzetbelasting) kun je contact opnemen met je accountant.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat Outside-Inside voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op met Marieke Koning. 

 

Outside-Inside heeft o.a. stoelmassages verzorgd voor:
Toomba, Citymarketing Lelystad, Uniglobe Travel, Pre consultants en Stadhuis Lelystad.