School in Lelystad houdt kerstmarkt voor 1We deken actie (2019)

De leerlingen van middelbare school in Lelystad zetten zich in voor de 1We DekenActie. Op donderdag 19 december houdt de school een kerstmarkt met producten die door de scholieren zelf zijn gemaakt. Er is ook een loterij en een kerstkaraoke en er zijn hapjes en drankjes te koop. De hele opbrengst gaat naar de 1We DekenActie. Om de scholieren goed beslagen ten ijs te laten komen, gaven 1We Ambassadeurs Marieke Koning en Sonja Roman en directeur Robbert Frank Hagens een presentatie over Bangladesh en de jaarlijkse dekenactie van 1We – Een Wereld Idee. Nog deze winter worden de dekens uitgedeeld aan straatkinderen en daklozen in Bangladesh. Hiermee helpen de leerlingen hen warm de winter door.

De Kerstmarkt levert 116 dekens op

€ 580 oftewel 116 dekens. Dat is de fantastische opbrengst van de kerstmarkt op de middelbare school De Rede in Lelystad! Donderdag 19 december kwamen de leerlingen in actie met een kerstmarkt met producten die ze zelf hadden gemaakt. Er was ook een loterij en een kerstkaraoke en er waren hapjes en drankjes te koop. De hele opbrengst is voor de 1We DekenActie. Nog deze winter deelt het 1We-team in Bangladesh de gedoneerde dekens uit aan straatkinderen en daklozen. Hiermee helpen de leerlingen van De Rede hen warm de winter door

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.