“Lelystad schoon heel gewoon” in het teken van de 1WE dekenactie (2019)

Met de campagne ‘Lelystad schoon heel gewoon’ wil de gemeente Lelystad bewoners en bezoekers bewust maken van het zwerfafval op straat. Door samen in actie te komen, blijft de stad schoon en leefbaar. Op zaterdag 4 januari staat de campagne in het teken van de 1We DekenActie. Koos Essenstam, coördinator zwerfaval bij de gemeente Lelystad: “Namens elke deelnemer doneren we een 1We Deken voor een straatkind of dakloze in Bangladesh. Hoe meer mensen de handen uit de mouwen steken, hoe meer dekens er nog deze winter worden uitgedeeld.”

Met jouw deelname sla je drie vliegen in één klap: je bezorgt iemand in Bangladesh een warme winter, je helpt mee Lelystad schoon te vegen én je loopt de extra kerstkilo’s eraf. Kom dus ook in actie voor Lelystad en het goede doel! We verzamelen zaterdag 4 januari om 13.30 uur op het Stadhuisplein. Tot 15.00 uur gaan we in groepjes aan de slag om zo veel mogelijk afval op te ruimen. De gemeente zorgt voor de afvalgrijpers, de afvalzakken én de Koek & Zopie na afloop.

 Deze actie is in 2019 door ziekte geannuleerd. We hopen  dat deze fantastisch actie wel op een ander moment doorgaat.

Wil je meedoen? Gaaf! Aanmelden kan via marieke@outside-inside.nl

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.