5 Responses to Benieuwd naar jouw ervaringen

 1. Arjan van Egmond 11/07/2017 at 22:10 #

  Vanavond hebben mijn vrouw en ik een heerlijke stoelmasage gekregen van Marieke. we waren hier ook echt aan toe! Wat fijn dat Marieke gewoon bij ons thuis dit kon doen. Dit gaan we zeker vaker doen!
  Veel liefs,
  Arjan en Meintje

 2. Anne 31/08/2017 at 12:58 #

  Marieke is een hele fijne, lieve vrouw. Een stoelmassage van haar tijdens een drukke werkdag is echt even ontspannen tussen alle hectiek door.
  Marieke dank voor je goede zorgen en je goede massages!

 3. Nicole 31/08/2017 at 13:26 #

  Marieke is een gedreven en ervaren masseur. Daarbij is ze erg prettig in omgang. Herboren en vol energie kom ik na een massage van Marieke thuis. Echt een kadootje voor jezelf!

 4. Jasper 31/08/2017 at 14:16 #

  Dankzij mijn werkgever ben ik bevoorrecht af en toe een stoelmassage van Marieke te krijgen. Mijn kantoorwerkzaamheden welke doorgaans achter de computer zijn maken dat ik soms erg verkrampt of gespannen aan het werk ben. Een massage door Marieke is hier de beste remedie tegen en maakt dat ik weer fit en vitaal aan de slag kan. Marieke is een zeer integer en prettig persoon waardoor het ook mogelijk is daadwerkelijk te ontspannen tijdens de massage. Ondanks dat dit eigenlijk standaard zou moeten zijn bij elke werkgever voel ik mij bevoorrecht.

 5. Xia 14/12/2017 at 16:49 #

  Marieke zorgt voor een heel fijne sfeer tijdens de massage, waardoor ik altijd helemaal kon ontspannen. Ze voelt heel goed welke plekken extra aandacht nodig hebben, echt heerlijk zo’n massage, zeker tijdens een drukke dag.

  Dit zeg ik ook namens mijn collega Alison, die elke keer met mij uitkeek naar het moment in de maand waarop we ons weer konden inschrijven voor de stoelmassage!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.