Proost op een nieuwe tijd !

Nieuwe weg

Proost op een nieuwe tijd!

Lieve klant,

Ik heb een dubbele boodschap. Ik wil je bedanken en ik neem afscheid.

Nieuwe tijd

Ik heb het altijd heel fijn gevonden dat je bij mij kwam en dat ik er voor je kon zijn, maar de afgelopen maanden heb ik me gerealiseerd dat er voor mij een nieuwe tijd is aangebroken. Ik merkte dat ik lege agendaruimte nodig heb om nieuwe plannen, ideeën en ontwikkelingen de ruimte te geven. Zonder dat ik concreet weet welke kant het precies op gaat, wil ik nog meer gehoor geven aan mijn verlangen.

En wat is dat : “mijn verlangen”? – God (Jezus en zijn heilige Geest) topprioriteit geven!

Ik hoor je denken, “God?”

Ja het was ergens midden 2014 dat ik op een punt was aangekomen waar ik serieus ging nadenken: wat mist er toch in mijn leven en in het leven van vele anderen? Er is nog steeds zoveel pijn, zoveel verdriet, zoveel ellende..Wat is toch de helende sleutel?? Ik had het in mijn hele levensloop nog niet gevonden.( en geloof me ik heb heel wegen doorlopen)

Genezende sleutel

Totdat ik plotseling via Timo met het christelijke geloof in aanraking kwam. Hij vertelde over Jezus en over de fysieke genezingen dit maakte mijn nieuwsgierig.

Ik heb me er als ongelovige  het afgelopen jaar actief in verdiept (biddend, wandelend, kerkdiensten bijwonend en onderwijsavonden bezoekend en gaande weg heb ik hierin de levende God,  Jezus en zijn Heilige geest ontdekt.

Wat heb ik eraan?

De leegte in mijn hart is verdwenen en voel me bevrijd. Ik heb de echte genezende sleutel voor o.a rust, troost en bemoediging gevonden.

En ben er achter gekomen dat God een heel mooi reddings- plan heeft voor de wereld / alle mensen en dieren!  en dat ik mee mag dienen in  Zijn Meesterwerk!

Op 25 oktober 2015 heb ik mij laten dopen, dit was spetterend . want ik wist, de rest van mijn leven wil ik praktisch bezig zijn met God. In het groeien naar mijn en Gods verlangen weet ik dat er veel rust en verstilling  in mijn hoofd en werk agenda moet gaan komen.

Snoeien & bloeien

Vandaar dat ik rigoureuze stappen zet, namelijk:

  • Massagetafel verkopen
  • Uitschrijven bij de beroepsverening
  • Massage stop in Laren
  • Massage stop in Lelystad

Wel blijf ik bedrijfsmassage op locatie geven, daarom noem ik het een parttime sabbatical (sabbatical stamt uit het Oude Testament van de bijbel en betekent een rustpauze na een periode van hard werken).

De ruimte die door dit snoeiproces vrijkomt ga ik optimaal benutten voor de bloei & groei van mijn nieuwe avontuur.

Ik vertrouw erop dat ik samen met God een mooie periode binnenga en heb ook het vertrouwen dat het met jou goed zal gaan. In de Bijbel staat immers  “wie loslaat zal ontvangen”. En de tuinmannen die de takken van de boom in de tuin kwam inkorten zei ook lekker nuchter “ je weet het he, van snoeien komt bloeien ”.

Dankjewel!

Ik gooi de deur ook niet helemaal dicht hoor, want na een aantal maanden van rust en verstilling zal ik vast ook aan particulieren  stoelmassage-momenten gaan geven in Lelystad. En ik ga een een doop-filmavondje organiseren want daar is vraag naar. Wil je ook horen en zien hoe het ritueel van de onderdompeling en de weg ernaar toe mij is vergaan? Stuur mij dan een mail met daarin je telefoonnummer, dan geef ik je de datum door zodra deze bekend is het zal een leuke avond worden.

Deze dankbrief schrijven naar jou is best spannend, want ik schat het contact met jou op waarde en zeg daarom welgemeend: dankjewel!

En vergeet nooit; je mag natuurlijk altijd aankloppen voor een gesprek! Ik zal de deur openen.

Ontspannen groetjes van,

Marieke

dankjewel ! De Doop!

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.