18 Responses to Gastenboek

 1. Josje Rink 05/11/2011 at 00:04 #

  Masseur zijnde, en dus (nog) kritisch(er), wil ik zelf ook gemasseerd worden. Op een wijze die herkenbaar voor me is: vol respect, gevoel, rust en liefde. Maar natuurlijk ook professioneel en ter zake kundig. Ik koos voor een: ‘laat mij mijzelf ontmoeten’ ontspanningsmassage bij Marieke. Tot mijn grote vreugde vond ik wat ik zocht, een aanrader!! Dank Mariek,
  Josje Rink, Elburg

 2. Jan A. van der Wulp 23/11/2011 at 22:54 #

  Inmiddels word ik al enkele jaren door Marieke onder handen genomen. Het boeiende voor mij is de vele mogelijkheden om af en toe ook een andere aanpak er tussen door te laten plaatsvinden. Dit kan door de veelzijdigheid van Marieke.
  Iedere keer is de ervaring en beleving een andere. Dat laat mij beleven en verwerken. Alle behandelingen die ik heb beleefd en ervaren, worden door Marieke met respect voor mijn “ZIJN” uitgevoerd. En ik heb een eigen eigenwijze wijze van een “ZIJN” [:-)].

 3. Clara 12/01/2012 at 16:56 #

  Vanwege rugklachten was ik onder behandeling bij een chiropractor. Ik was blij als ik geweest was want de spanning in mijn rug was daarna een heel stuk minder. Na jaren een drie maandelijks behandeling te hebben gekregen verlangde ik naar een andere vorm van ondersteuning.
  Voordat ik bij Marieke kwam ben ik bij 2 andere masseuses geweest. Op het moment van de massage voelde ik me goed maar dat was helaas van korte duur. Ik ben er toen vanuit gegaan dat massages niet hetgeen was wat ik zocht.
  Vorig jaar kwam echter de naam van Marieke Andel uit verschillende hoeken op mijn pad.
  Toen ik besefte dat ik dit niet naast mij neer moest leggen heb ik besloten om een afspraak te maken.
  Inmiddels ben ik al een aantal keren bij Marieke geweest en wat ben ik blij met mijn beslissing.
  Marieke masseert op een dusdanige manier dat zowel lichaam als geest hier voor een langere periode baat bij hebben.
  Ik ben gestopt met mijn bezoeken aan de chiropractor en laat mij nu door Marieke Andel masseren.
  De diepe werking van haar massages zorgen er voor dat niet alleen de pijn in mijn rug wordt verlicht maar voor een totale ontspanning van mijn lichaam en geest. Ben je op zoek naar een topper op dit gebied dan kan ik je
  Marieke echt aanraden!

 4. Esther 02/02/2012 at 14:15 #

  Ik ben balletdocent en dus erg in de weer met mijn lichaam.
  Daar hoort de nodige spierpijn bij dus ga ik voor mijn onderhoud naar Marieke. En wat kan ze masseren. Ik ben zelf heel kritisch en gevoelig voor mensen, maar ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben helemaal weg tijdens de holistische massage die zowel op de spieren als op het energieveld werkt.
  Het doet me heel erg goed en ik heb ook het idee dat ik dichter bij mezelf sta,dus kan ik iedereen dit van harte aanbevelen.

 5. Ineke 03/03/2012 at 22:30 #

  Marieke is zo veelzijdig, voelt intuitief aan wat een mens nodig heeft, zowel fysiek als mentaal.
  Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en vertrouw haar volkomen. Ik voel als herboren als ik thuis kom.

 6. Herold van den Berg 22/03/2012 at 14:51 #

  Marieke weet met haar weinige woorden en haar heerlijke massage mijn lichamelijke, geestelijke en spirituele kant te versterken cq. te verrijken.
  Ik kom er altijd als herboren uit en weer klaar voor de strijd en de vele verleidingen.
  Een absolute aanrader voor de drukke zakenman die van tijd tot tijd terug wil keren tot zichzelf en
  heerlijk wil relaxen.

 7. Kirsten 17/09/2012 at 12:27 #

  Dank je Marieke, voor de mooie wandeling in stilte waarbij de zintuigen zijn geprikkeld en de hartslag omlaag is gegaan.
  Liefs,
  Kirsten & Rob

 8. Marlous 14/11/2012 at 16:34 #

  Hoe gejaagd of gespannen ik ook binnenkom, bij een massage van Marieke kom ik altijd tot een heel diepe ontspanning en rust, die lang bij me blijft. Het is elke keer weer moeilijk om terug te komen in het hier en nu na de massage, en dat is wat mij betreft een heel goed teken! Het helpt mijn zenuwstelsel tot rust te brengen waardoor ik me daarna beter in balans, lekkerder in mijn vel en fitter voel. Marieke voelt heel goed aan wat je nodig hebt en ik kan het iedereen aanraden!

 9. Sady 04/04/2013 at 08:58 #

  Al ruim een jaar kom ik geregeld bij Marieke voor een ontspannende massage. Heerlijk! En, onlangs heeft ze mij een intensieve rugbehandeling gegeven omdat ik wat last had van spanning tussen mijn schouderbladen. Dat heeft me enorm goed gedaan. Een aanrader!

 10. Ingeborg 16/06/2013 at 00:00 #

  Ik ben nu een paar keer bij Marieke geweest voor een holistische massage, heerlijk ontspannend, helaas gaat de tijd altijd te snel voorbij tijdens de massage. Toen ik vertelde dat ik al bijna 9 maanden last heb van een ‘frozen shoulder’ stelde ze voor om een uitgebreide voetreflex massage te doen. Dit blijkt zeker een goede aanvulling op de huidige behandelingen van m’n fysiotherapeut te zijn want er is een snelle verbetering van de klachten opgetreden. Vandaag voor het eerst, op aanraden van Marieke…, op blote voeten in de tuin gewerkt. Eerst even wennen maar daarna wel fijn 🙂

 11. Marielle 26/06/2013 at 13:40 #

  Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking. Ik kom nu al een aantal keer met een cliënte naar Marieke voor een massage voor haar. In het begin praat mijn cliënte aan een stuk door en is druk aanwezig. Na een tijdje, dat ze de massage ondergaat, komt ineens de rust bij haar binnen. Het is geweldig om te zien, hoe ze dan ineens helemaal ontspannen wordt en ze daar dan vervolgens enorm van kan genieten!!! Bijzonder hoe Marieke dat voor elkaar krijgt iedere keer weer……bedankt!!!

 12. Det 01/07/2013 at 09:00 #

  Voel me weer als herboren na een heerlijke massage van Marieke.Zit letterlijk weer lekker in mijn vel en de holistische werkwijze zorgt er keer op keer voor dat alle lagen weer met elkaar in balans zijn. Ik slaap weer een hele nacht door, mijn wervels bewegen weer soepel ( ook de fysio ziet de meerwaarde voor mijn beetje versleten rug :)),de opvliegers waaien voorbij. Zo werkt dat met een APK voor mij. Dus wie een APK tje nodig heeft kan ik Marieke van harte aanbevelen. Je auto doe je uiteindelijk ook regelmatig naar de garage voor een beurt zodat je er nog lang plezier van hebt. Ik heb nog graag lang plezier van en met mezelf. En dat mede dankzij Marieke 😉

 13. zelfvertrouwen krijgen 22/08/2013 at 15:06 #

  Het is inmiddels al bijna weer 2 jaar geleden dat ik een behandeling heb gehad van Marieke. Via, via kwam ik weer in aanraking met deze website. Na Marieke toch nog eigenwijs geweest om stiekem naar wat andere masseurs te gaan;). Maar ik wil binnenkort toch weer een afspraak maken, om eens langs te komen. Na meer dan 15 behandelingen van verschillende masseuses, moet ik toegeven, Marieke was de beste!

 14. Eddy 23/09/2013 at 11:40 #

  Hoi Marieke . Ik wil je nog even bedanken voor de massage het heeft mij erg goed gedaan heb heel weinig tot geen last meer van mijn rug, schouders en armen. Als ik er weer last van krijg, kom ik nog zeker een keer bij je langs. Groetjes Eddy

 15. Edward 19/11/2013 at 16:15 #

  Afgelopen zondagavond heb ik na het smudgen door Marieke, de “Volle maan labyrint walk” gelopen. In alle rust en met aandacht. Het was een wonderlijke avond waar het lichter leek te worden. Soms dacht ik: “Zit ik niet verkeerd in het labyrint?” Per ongeluk een stukje overgeslagen? Of een foutje waardoor ik weer ergens bij het begin zat? Kom ik wel dichter bij het einde? Het lijkt het leven wel. En dan onverwachts toch bij het einde, dat is het begin. Ik heb allerlei energieën gevoeld boven mijn hoofd. Daarna ook een grote innerlijke rust. ‘s Nachts sliep ik als een roos. ‘s Morgens toen ik wakker werd, was de innerlijke rust er nog steeds. Marieke, bedankt voor deze avond.

 16. Monique 05/12/2013 at 17:55 #

  Omdat ik al een poosje niet lekker in mijn vel zat, raadden vrienden mij aan contact op te nemen met Marieke. Na de intake adviseerde Marieke mij de ademsessie. Al na de eerste sessie merkte ik dat ik het na jaren niet meer zo ijzig koud had en niet meer zo vreselijk negatief was. Na nog wat sessies bleek dat ik meer zelfvertrouwen/een beter zelfbeeld had gekregen en dat mijn conditie was verbeterd. Ik voel mij geestelijk en lichamelijk meer in balans Dank je Marieke. Trouwens, je massage is ook top.

 17. Brigitte 13/04/2014 at 13:32 #

  Ze bood het aan, Marieke. Ter plekke. Zomaar. Omdat ik het nodig had. Dat voelde ze. Blijkbaar. En dus werd de massagestoel uit de auto gehaald. Wat volgde waren twee stevige, warme handen. Op mijn hoofd. In mijn nek. Op mijn rug en schouders, mijn armen, mijn handen. Precies daar waar de spanning het grootst was. Even aandacht. Oprecht, betrokken, vakkundig. Want dat is Marieke ten voeten uit. Gepassioneerd in wat ze doet, puur, echt. Dat maakt een massage van haar tot een goddelijke ervaring. Met als afsluiting een free hug. Gewoon omdat dat fijn is. Dankjewel, Marieke!

 18. Monique 31/08/2014 at 16:07 #

  Na een behoorlijk heftige periode besloot ik wat beter voor mijzelf te gaan zorgen, met name op het mentale vlak. Vorig jaar november kwam ik in aanraking met Marieke i.v.m. de massages die zij geeft. Elke massage is iedere keer weer anders, ontzettend ontspannend en erg fijn. Niet alleen lichamelijk maar vooral ook geestelijk ging ik mijzelf hierdoor steeds beter voelen. Ik voel mijzelf volledig op mijn gemak bij Marieke, waardoor ik ook best open ben. Het voordeel hiervan is dat zij met je meedenkt en haar massages hierop aanpast. Ook pas een voetreflexbehandeling bij Marieke laten doen, dit was een bijzondere ervaring. Nadat ik met haar had besproken dat ik al heel lang van plan was om ook een keer te starten met mediteren maar niet goed wist hoe, heeft ze voorgesteld om “samen” te gaan starten met het oprichten van een meditatiegroepje. Ook hier weer een voorbeeld van het ” meedenken met de klant”. Ik heb een aantal meditatielessen bij Marieke gevolgd. De lessen waren erg gezellig en zeer leerzaam. Ik heb hier geleerd hoe je kunt mediteren en wat het met je doet. Het kostte mij veel tijd om het mediteren in mijn leven te krijgen, nu is het zover dat ik het in mijn ” systeem” heb zitten. Mede door de motivatie van Marieke ( zelfs tijdens de massages). Ik leef veel meer in het ” hier en nu”. In combinatie met de structurele massage en de voetreflex voel ik mij echt steeds gelukkig worden. Marieke is ontzettend lief, puur, professioneel, flexibel, vlot in reageren, ontzettend gastvrij, denkt mee met de klant en laat iedereen in zijn eigen waarde. Wil je beter voor jezelf zorgen, zowel lichamelijk als mentaal. Meer in ” het hier en nu” leven, gelukkiger worden en meer ontspannen dan raad ik je echt aan om eens contact op te nemen met Marieke. Mijn moeder en ik gaan in ieder geval niet meer bij haar weg. Tot de volgende massage Marieke…….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.